Yılbaşı Hediye Önerileri


                  

         Yılın en sevdiğim zamanı geldi! Havaların soğumasıyla hepimiz koltuklarımıza kurulup sıcak çikolatalarımızı yudumlamaya başladık. Her evde yılbaşı akşamı için planlar yapılıyor yavaş yavaş,ağaçlar süsleniyor. Yılbaşı denilince akla gelen ilk şeylerden biri de yılbaşı çekilişleri ve hediyelerdir. Hediyeler özeldir,değer verildiğini anlatır. Yeni bir yıla başlarken alınacak hediyeler bence kişiye yeni kararlar aldırabilecek,motive edecek,güzel planlar yaptıracak nitelikte olmalı. Bu nedenle benim ilk hediye önerim ajandalar. Kırtasiye ürünlerine aşık bir insan olarak ben ajanda kullanmayı çok seviyorum. Hem daha planlı olmamı sağlıyor böylelikle bütün işlerim birikmeden daha verimli çalışabiliyorum. Çok sevimli,içinde motive edici nolar olan ajandalar bence özellikle kız arkadaşlarınız için uygun.
MERMER PEMBE YALDIZLI HAFTALIK AJANDASHINE PEMBE YALDIZLI HAFTALIK AJANDA
               
             İkinci hediye önerim kupa fincanlar. Final haftalarının yaklaştığını düşünersek bol bol kahve tüketecek öğrenciler için çok işe yarar bir hediye olacaktır :) Sadece öğrenciler değil kışın herkes içini ısıtacak bir fincan çay,kahve içmeyi sever. Üzerinde baş harfinin bulunduğu, tuttuğu takımın logosu olan veya düz birçok kupa her yerde satılmakta. Hem uygun fiyatlı hem de çok kullanılacak bir hediye arayanlar için ideal.
Hand-lettered, custom baby it's cold outside mug using PaintedByMe markers Have a Holly Jolly Christmas Holiday Coffee Mugs with Stand

              Üçüncü hediye önerim ise yine bayanlara yönelik;makyaj malzemeleri. %100 beğenme garantili bir hediye ;) Kız arkadaşınızla alışveriş yaparken beğenip ama almadığı bir ürün varsa direkt alabilirsiniz,çok sevinecektir.
When to throw away your expired makeup? Make-up: spectrum, makeup brushes, gold, ombre, grey, white marble, marble, face makeup, makeup bag - Wheretoget Prettiest glitters, shadows, highlights and lashes from www.glowcultcosmetics.com Beautiful makeup looks Inspiration tutorial ideas organization make up eye makeup eye brows eyeliner brushes contouring highlight strobe lashes tricks
             Bir diğer önerim ise duş jeli ve vücut kremi setleri ve erkekler için de tıraş setleri. Yılbaşına özel bu şekilde çok güzel setler yapan markalardan alabilirsiniz.Bu kategoriye parfümü de katabiliriz ama parfüm bence çok riskli bir hediye seçimi. Çok kişisel bir tercih olacaktır.
The Body Shop 2016 Christmas Gift Sets Packaging

            Beşinci önerim ise çorap :) Artık çok sevimli,renkli çoraplar yapılıyor ve bunları kullanmak da oldukça trend olmuş durumda. Ayrıca soğuk kış günlerinde de ayaklarımızı ısıtacak bir çift çoraba kimse hayır demez bence :)
  Christmas socks! Socks: holiday season tumblr christmas pajamas cute nightwear cats
             Altıncı hediye önerim ise oyun severler için geliyor. Bilgisayar oyunları oynamayı çok seven arkadaşlarınıza kulaklık,mouse gibi çeşitli elektronik ekipmanlar veya istediği bir oyunu satın alabilirsiniz. Ya da size tavlada meydan okuyan arkadaşlarınıza tavla seti alarak iddianızı ortaya koyabilirsiniz.

Type X Blue Light Gaming Headsetssims logo - I love The SIMS
            Son hediye önerim ise defterler ve kalemler. Yazı yazmayı seven veya çizim yapmayı sevenler için çok mutlu edici bir hediye olacaktır.
Kurşun Kalem Hediyeli Pvc Kaplı DefterMode Love DefterPilot Frixion 12'li  Colors Silinebilir Keçeli Kalem

           Umarım hediye seçeneklerinize alternatifler sunabilmişimdir,hepinize iyi alışverişler!

Yorumlar

Popüler Yayınlar